GRČKA – METEORI-DELFI-ATENA-ARGOLIDA-TOLO-PATRA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Dolazak  u VENECIJU /  ANKONU . ukrcaj na brod, smještaj u kabine. Polazak broda u … h. Tijekom plovidbe, putnicima su na raspolaganju restorani,duty-free, dućan, caffe barovi  i dr.  Noćenje na brodu.

2.DAN: Vožnja brodom.Pristajanje u Igoumenitsu u ranim jutarnjim satima, iskrcaj iz broda, transfer do hotela u  Kalambaki. Smjestaj Odlazak za METEORE. Večera. Noćenje.

3.DAN: Doručak .Nastavak puta za Delfe. Razgledi-hram boga Apolona, ostaci kazališta i stadiona.Nastavak  putovanja do Atene. Dolazak u hotel u večernjim satima. Smještaj u sobe.Vecera noćenje.

4.DAN: Doručak. Odlazak na razgled Atene-razgled Parthenona na Akropoli, trgovi Sintagma i Omonia, stadion I Olimpijskih igara, Hadrijanov slavoluk i dr. Poslijepodne slobodno za individualne razglede i shopping do večernjih sati. Odlazak u tipičnu grčku tavernu u dijelu grada zvanom Plaka -/extra plaćanje/ večera uz PROGRAM i „zivu „ muziku za ples .  Noćenje.

5.DAN: Doručak. Odlazak  prema poznatijoj Argolidi koja obuhvaća: Epidaurus – razgled lokaliteta u kojemu se nalazi  antičko kazalište iz 4.st. prije Krista (koje je ujedno i najakustičnija građevina te vrste na svijetu), prvi sanatorij antičke Grčke i dr.; Napulion – razgled prvog glavnog grada Grčke u kojemu ćemo vidjeti venecijansku utvrdu uokvirenu s prilazom od 857 stepenica koja dominira gradom. Odlazak u tipičnu tvornicu keramike i kupovina suvenira; Mikena.Dolazak u TOLO .Smjestaj večera ..slobodno..nocenje.

6.DAN: Dorucak.slobodno do odlaska za PATRAS ..dolazak u luku Patras…Odlazak za ANKONU /VENECIJU

7.DAN:    PLOVIDBA ..ANKONAVENECIJA / mogucnost fak. Dorucak,rucak i vecera /

8.DAN: Dolazak u ANKONU /VENECIJU

© 2019: HAPPY TRAVEL | www.happyt-travel.hr: TRAVEL WITH SMILE | Powered by: Happy Travel