Kratak report sa baranjske ture

Od petka do nedjelje 2.-4. prosinca 2022. uživali smo sa grupom  Baranjska hedonistička tura. I vrijeme nas je poslužilo tako da smo mogli u potpunosti uživati.

Od finih ribljih plata i vrhunskih vina u hotelu Lug, Kopačkog rita, dvorca Tikveš koji nas je sve ugodno iznenadio svojom postavom do Ulice zaboravljenog vremena u Karancu uspjeli smo prenijeti hedonistički duh Baranje na naše posjetitelje. Cijelo putovanje je bilo potkrepljeno čašama finih vina i vrhunskim baranjskim mesnim i ribljim delicijama.

Svaka "postaja" bila je doživljaj za sebe. Beljski podrumi uz odlično vodstvo ugostili su nas svojim vinom, kulenom i sirom. Uz gospodina Baju "baranjsku legendu" vratili smo se u neka prošla vremena kada se živjelo skromno ali veselo. Uz čašicu domaće rakije obilazili smo Ulicu zaboravljenog vremena koju je izgradio sam vlasnik iskoristivši stare ambare.

Druženje je bilo kratko ali veselo i nadasve intenzivno. Bila je to mala grupa ljudi koji su se povezali, pa je na rastanku pala i koja suza. To je ujedno i dokaz da mi jesmo kreatori sretnih putovanja.

Uživali smo i mi zajedno s njima i jedva čekamo novu baranjsku turu.

Kakvi su dojmovi naših putnika možete pogledati na instagramu i facebooku.

  Blog - Sve