Aljmaška ribarska noć 2023.

Datum putovanja: 10. -11. 6. 2023.

Cijena po osobi:  73 €/ 550,02 kn

Cijena uključuje: 

  • noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u Osijeku
  • prjevoz na reaciji Osijek-Aljmaš-Osijek
  • obilazak stare Osječke gradske jezgre - Tvrđe uz pratnju licenciranog vodiča
  • ulaznicu i stručni prezentaciju u najstarijem Parku prirode u Hrvatskoj, Kopačkom ritu
  • jamčevinu, osiguranje i troškove organizacije

Cijena ne uključuje: 

  •  troškove osobne prirode (piće, obroci, i sl.)

Program putovanja:

Subota

Dolazak u Osijek u kasnim poslijepodnevnim satima i check in (oko 17 sati). Organizirani prijevoz vas vozi u Aljmaš na poznatu manifestaciju Aljmašku ribarsku noć. Osim što ćete uživati u delicijama od slatkovodne ribe, gosti iz Dalmacije će se pobrinuti da neće nedostajati ni delikatesa od morske ribe. Kako se tradicionalno i zove, ples šarana i škarpine" osim ribe uživati ćete i u pjesmi. U zabavnom dijelu programa nastupiti će tamburaški sastav Ravnica te klapa Čikat s Malog Lošinja. Povratak u smještaj u kasnim večernjim satima.

 

Nedjelja

Doručak. Nakon doručka slijedi obilazak Tvrđe (stare jezgre grada Osijeka) koja je smještena tik uz rijeku Dravu i poznatu šetnicu Promenadu. Vodič će vam ispričati najzanimljivije priče iz povjesti koja seže još u rimsko doba. Nakon obilaska Tvrđe vlastitim prijevozom odlazite u Baranju u Park prirode Kopački rit (udaljen je od Osijeka 12 km) gdje ćete pogledati prezentaciju najzanimljivijh tema parka, prošetati strazom Bijelog Lopoča ili popiti kavu i uživati u netaknutoj prirodi.

 

Aljmaška ribarska noć održava se 10-ti put. Na otvorenom se pripremaju specijaliteti od riječne i morske ribe (šaran u rašljama, riba sa žara i drugi poznati specijalaliteti).

Aljmaška ribarska noć 2023.

Zainteresirani ste za putovanje? Pošaljite upit za rezervaciju

  Putovanja - Sve